Spidser

Tatoverings spidser i stål og til engangsbrug. Engangs spidserne er for-sterilliseret med EO gas og er individuelt forpakket og klar til brug !  Stål spidserne er fremstillet i kirurgisk stål 316L med en vægt på ca 0,1 gram. Om du ikke bruger automatisk strerillisering af stål spidserne findes der krav på at du bruger engangsspidser af hygiejnis...

Tatoverings spidser i stål og til engangsbrug. Engangs spidserne er for-sterilliseret med EO gas og er individuelt forpakket og klar til brug !  Stål spidserne er fremstillet i kirurgisk stål 316L med en vægt på ca 0,1 gram. Om du ikke bruger automatisk strerillisering af stål spidserne findes der krav på at du bruger engangsspidser af hygiejniske årsager. I produkt beskrivningen står der hvilken nål som passer.

Mere

Spidser Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

  • Engångs tippar

    Engångstipparna är förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Det självklara valet av tippsort om du inte kan tillämpa autoklavsterilisering! I produkt beskrivningen hittar du även vilken nål som passar till.